Fernando de penal salva un punt in-extremis per al Bocairent

Jornada 27: CD Bocairent 1-1 CD Vedruna

Partit que enfrontava a dos equips que diferenciats per deu punts ocupen posicions molt diferents de la taula, el Bocairent ja sense opcions d'ascens cerca quedar el més amunt possible, mentre el Vedruna encara que amb el mateix objectiu d'acabar el més amunt possible, lluita per allunyar-se de la zona baixa de la classificació.

Els alacantins es van avançar en la primera cambra d'hora, però els de Vicente Puerto van aconseguir fer justícia en l'últim minut del partit i des dels onze metres. 

El partit va començar sense un clar dominador, amb tots dos conjunts intentat imposar el seu joc, però sense aconseguir-ho. Després dels primers minuts de tempteig, el Bocairent gaudí de diverses ocasions per a avançar-se en el marcador, però els jugadors locals no van estar encertats de cara a gol. El que no fallaba va ser el Vedruna, en el minut 15 en una de les primeres ocasions del partit Marcos aconseguia superar a Javi i donar avantatge al seu equip. Després del gol els locals van cercar l'empat quan abans, però en tot moment es van topar amb una organitzada defensa visitant.

Després del descans el Bocairent va eixir més endollat a la recerca de posar les taules en el marcador al més prompte possible, però no aconseguia perforar la porteria visitant. Als de Vicente Puerto se'ls complicà el partit en el 56’ quan de manera molt rigorosa l'àrbitre mostrà la segona groga a Tonino. Mancant mitja hora i amb un home menys, el Bocairent havia de remar a contra corrent si volia sumar almenys un punt. El conjunt local va seguir lluitant tot les pilotes i no donant el partit per perdut, fruit d'aquest lliurament en el minut 89 el local Jesús era derrocat dins de l'àrea i posteriorment Fernando aconseguiria transformar la pena màxima per a donar el definitiu empat. En el temps afegit davant la incredulitat de l'afició local, l'àrbitre deixe al Bocairent amb 9 jugadors, per l'expulsió de Jesús.

Amb aquest empat els de Vicente Port es queden en la sisena posició amb 42 punts, i la pròxima jornada s'enfrontaren al Esides Caramanchel. 

Fitxa tècnica:

CD Bocairent: Javi, Vegi, Gor (Kevin 60’), Migue, Rico, Jesús, Blas (Bava 70’), Auñon (Alfredo 67’), Vicent, Fernando i Tonino.

CD Vedruna: Rafa, Jorge (Dereck 67’), Nadal, Pastor, Jefferson, Herve, Edu (Mariano 82’), Marcos (Jorge Perez 61’), Nacho, Dani i Reina.

Gols: 0-1 Marcs, 1-1 Fernando.

Font: El minuter
Fernando de penal salva un punt in-extremis per al Bocairent Fernando de penal salva un punt in-extremis per al Bocairent Reviewed by Jairo Molina on 12:30:00 Rating: 5

No hay comentarios

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

Post AD