El Bocairent ho intentà però no pogué amb el Beniarrés

Derrota del Bocairent davant de la seua afició en la despedida de la temporada a casa, on de nou van cometre el mateixos errors de molts partits: encaixar fàcilment gols i errar moltes ocasions clares, fet que va ser clau en la derrota per 1-2 davant el Beniarrés.

I això que va començar bé el partit ja que al minut 7 Kevin avançava als locals fent l’1-0. I fins i tot van tindre ocasions per fer el 2-0, però en una contra en el minut 20, els visitants per mediació de Francisco empataven el partit, resultat amb el que es va arribar al descans.

En la segona part els de Vicent Puerto van eixir a per totes, creant ocasions clares per tornar a avançar-se, però per una nova arribada del Beniarrés, Alejandro feia pujar l 1-2 al marcador, resultat que ja va ser definitiu. Després fou un voler i no poder dels locals, que tornaven a perdre al seu camp, on sols han guanyat tres partits en la segona volta.

Fitxa tècnica:

Bocairent: Pablo, Vegi, Alfredo, Migue (Baba 58’), Gor, Vicent, Blas (Tonet 58’), David, Torregrosa, Mataix (Fernando 58’) i Kevin.

Gols: 1-0 Kevin 7’; 1-1 Francisco 20’, 1-2 Alejandro 50’.

El Partit

El millor: El Bocairent ho va intentar de totes les formes.

El pitjor: La falta d’encert de cara a gol.

La clau: El 2n gol visitant.

Trofeus Benicadell Esportiu

2 punts: David, estigué molt actiu en la seua tornada.

1 punt: Alfredo, complí de central.

Font: Benicadell Esportiu
El Bocairent ho intentà però no pogué amb el Beniarrés El Bocairent ho intentà però no pogué amb el Beniarrés Reviewed by Jairo Molina on 10:52:00 Rating: 5

No hay comentarios

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

Post AD