L’Albaidense s’emportà el derbi a Bocairent

No va defraudar el derbi entre Bocairent i Albaidense jugat diumenge al Municipal bocairentí, i on de nou els gols foren els protagonistes. Si al partit de la 1a volta 2-2 fou el resultat final, el d’esta 25a jornada acabà amb 2-3 pels albaidins, si bé és cert que els de Vicent Puerto estigueren més ambiciosos, a la vegada que desencertats, en un dels millors partits que han jugat com a locals, malgrat el resultat final.

El partit tingué molta similitud al jugat per novembre, on un gol matiner dels de Sergio Francés els donà la davantera. Era als 4’ quan una errada en defensa dels amfitrions l’aprofità de manera immillorable Juan Carlos Lara per a colar l’esfèric per tot l’escaire de la porteria de Javi. Açò obligà als bocairentins a buscar l’empat, fet que aprofitaren els rogets per, en una contra als 25’, posar Oscar el 0-2 al marcador.

Els de Puerto continuaren convençuts de que el gol no tardaria en aplegar, i després de nombroses ocasions de perill, seria David qui culminà una gran jugada de Tonino als 36’, ficant més cerc a la porteria defesa per un encertat Edu, que aconseguí mantindre-la amb eixe únic gol a la fi dels primers 45’.

En la represa l’entrenador de l’Albaidense introduí dues substitucions, donat que tenia jugadors amb targetes grogues, i al mateix refrescava el joc del seu equip, passant a ser qui disposà de clares oportunitats per sentenciar el derbi. Una cavalcada del millor jugador de l’encontre: Lara, no la desaprofità i donà la tranquil·litat als 66’.

De nou se’ls ficaren les coses cap amunt pels amfitrions, que a base d’insistència tornaren a marcar als 85’ (també ho feren a Beniati, encara que aquella vegada fou per a empatar a dos). La connexió Tonino – David fou materialitzada per este últim, aportant emoció al tram final de l’encontre, que li se va fer llarg als albaidins.

El marcador ja no variaria malgrat tindre l’empat els locals, el que fica el conjunt de Sergio Francés en disposició de poder abastar el segon lloc a la classificació, ja que ara hi ha un quàdruple empat a sols sis punts del Villena B, molt lluny del líder Muro B.

Fitxa tècnica:
Bocairent: Javi; Vegi (Baba 75’), Migue, Rico, Gor; Jesús (Alfredo 75’), Blas (Fernando 61’), David, Vicent; Mataix (Tonet 70’) i Tonino.

Albaidense: Edu; Alex, Paco, Barberà (Ramón 46’), Nando; Ximo, Renú, Carlos (Roses 46’), Juanmi; Óscar (Lillo 70’) i Juan Carlos Lara (Omar 79’).

Gols: 0-1 Lara 4’; 0-2 Oscar 25’; 1-2 David 36’; 1-3 Lara 66’; 2-3 David 85’.



El Partit:

El millor: L’efectivitat de l’Albaidense.

El pitjor: La falta d’encert del Bocairent.

La clau: El matiner 0-1, així com l’1-3 dels albaidins.

Trofeus Benicadell Esportiu

2 punts Bocairent: David, recuperat de la seua lesió marcà els gols.

Albaidense: Juan Carlos Lara amb 2 gols i una assistència.

1 punt Bocairent: Tonino, d’ell foren les dues jugades dels gols locals.

Albaidense: Ramón, esplèndid en tot moment.

Font: Benicadell Esportiu
L’Albaidense s’emportà el derbi a Bocairent L’Albaidense s’emportà el derbi a Bocairent Reviewed by Jairo Molina on 18:52:00 Rating: 5

No hay comentarios

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

Post AD