Amb un gran 2n temps acaba la temporada el Bocairent

El Bocairent va acabar la temporada a domicili amb bon sabor de boca i fent un gran partit davant el quart classificat: el Rayo Ibense “B”, amb qui empataren a un gol.

Un encontre on els de Vicent Puerto van fer la segon millor part de la temporada, sent totalment superior al rival, si bé el primer temps va estar més equilibrat, i on a punt de arribar al descans, el local Mohammed de cap feia l’1-0, resultat en el que s’arribava al descans.

El segon acte va ser altra història, amb un Bocairent que va eixir a per totes i als 50 minuts de joc, el pitxitixi de l’equip Tonino (12 gols) empatava el partit a un gol, trencant així una dolenta ratxa, ja que no havia vist porta en tota la segona volta. A partir d’ahi el domini visitant fou total, sense deixar que els locals xafaren l’àrea valldalbaidina.

Fou un encontre on tampoc va ajudar gens l’arbitratge que patiren els bocairentins, ja que va resultar molt casolà i permissiu amb l’equip local. Malgrat açò els de Puerto no van decaure i van superar el filial del Rayo Ibense, però sense obtindre eixe triomf que trencara les cinc jornades que arrossegaven sense poder guanyar.

Llàstima que al final no pogueren sumar-se eixos tres punts, perquè per joc i ocasions es van merèixer de totes totes guanyar els bocairentins, i que els haguera permès acabar per dalt de la primera meitat de la classificació.

Fitxa tècnica:

Bocairent: Javi, Vegi, Migue, Rico, Jesús, Mataix (Alfredo 86’), Vicent, Torregrosa, Blas (Babà 81’), Kevin i Tonino.

Gols: 0-1 Mohammed 41’; 1-1 Tonino 50’.

El Partit

El millor: La segona part del Bocairent, la millor de la temporada.

El pitjor: L’arbitratge casolà que patiren

La clau: Empatar només començar la segona meitat.

Trofeus Benicadell Esportiu

2 punts: Kevin, va dur de cap a la defensa local.

1 punt: Jesús, molt lluitador tot el partit.

Font: Benicadell Esportiu
Amb un gran 2n temps acaba la temporada el Bocairent Amb un gran 2n temps acaba la temporada el Bocairent Reviewed by Jairo Molina on 12:27:00 Rating: 5

No hay comentarios

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

Post AD