El Muro B es proclama campió en guanyar al Bocairent per la mínima

Injusta derrota per la mínima del Bocairent davant el Muro “B”, qui amb este triomf es proclama matemàticament campió i torna uns mesos després a la 1a regional. Un solitari gol del filial murer valgué per sumar els 3 punts i el pertinent ascens.

I és que els locals es van avançar en la primera jugada del partit al minut 1, quan en una treta de falta, de cap va marcar Raul sense cap oposició. Tot açò vaticinava una golejada, però tot el contrari ja que el Bocairent es va refer, i poc a poc es va fer el dominador del partit, fet que propicià que els locals acabaren demanant l’hora.

Quasi al descans Jesús va tindre l’única clara ocasió d’empatar pels de Vicent Puerto, en un enfrontament on gaire no hi hagueren ocasions de gol, i on els porters apenes van tindre que intervindre. En cap moment es va notar la diferència de punts a la classificació en el terreny de joc, i el Bocairent va saber apretar el líder, però no va concretar i els locals es quedaren amb el triomf gràcies a eixe primer gol a l’inici de l’encontre.

Fitxa tècnica:
Bocairent:: Pablo, Vegi (Alfredo 79’), Migue, Rico, Gor, Jesus (Fernando 61’), Auñon, Blas (Kevin 53’), David ( Baba 79’), Mataix i Tonino.

Gol: 1-0 Raul minut 1.

El Partit:

El millor: demostrar que pogueren guanyar-li al líder.

El pitjor: no saber aprofitar les ocasions de gol.

La clau: el matiner gol del Muro B.

Trofeus Benicadell Esportiu

2 punts Rico, espectacular en defensa.

1 punt Auñon, lluità moltíssim al mig del camp.

Font: Benicadell Esportiu
El Muro B es proclama campió en guanyar al Bocairent per la mínima El Muro B es proclama campió en guanyar al Bocairent per la mínima Reviewed by Jairo Molina on 9:35:00 Rating: 5

No hay comentarios

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

Post AD