El Patronato apunt de donar la sorpresa

Dissabte passat les xiques del CB Patronato disputaren el penúltim partit de la lliga. Visitaven el Valencia Basquet Calvestra, líder del grup, en un camp adherit al pavelló de la Font de Sant Lluís.

El partit començà amb un equip local més ràpid i amb més encert, i amb un 6-0 en tres minuts obligava a demanar temps mort i reestructurar l’equip. Després d’això, un 9-8 de parcial posava el 15-8 a la fi del primer periode.

El segon quart estigué marcat per la falta d’anotació dels dos equips, tònica que es mantingué al llarg de tot el partit degut a l’alta temperatura del pavelló, que feia impossible jugar a un ritme molt alt, i amb un 9-7 de parcial, el marcador al descans era de 24-15.

El tercer quart vingúe marcat per una important millora en la defensa visitant, que a més assegurava el rebot defensiu, fet que propicià un 5-15 de parcial en un període en que les xiques del València no anotaren cap cistella en joc i sols sumaren des de la línia de tir lliure. I així, les bocairentines li donaren la volta al marcador, deixant el partit 29-30 a falta de deu minuts.

En aquest últim tram les visitants manaren al marcador fins al minut 8, quan les valencianes encistellaren un triple posant l’empat a 38. I a partir d’ahí sols els tirs lliures decantaren el marcador al seu favor, tot i que a falta de pocs segons les del Patronato tingueren l’oportunitat d’empatar amb un tir que no va entrar, deixant el resultat final en 43-38.